Geleen Annastraat | 046 888 66 35
CONTACT

Onze visie

Ons doel is dat we mensen een mooie en vooral zinvolle dag kunnen bieden. Bij ons staat gezelligheid, zich thuis voelen en het samen zijn voorop! We streven er naar om mensen uit het sociale isolement te halen en/of te houden om zo nader tot elkaar te komen.

Door de cliënten van Elis Dagbesteding een gevarieerd dagprogramma aan te bieden, willen we de zelfstandigheid, zelfredzaamheid en het welbevinden van onze cliënten in stand proberen te houden en waar mogelijk bevorderen.
Deze dagbesteding vindt plaats in een ruime en gezellige omgeving in het centrum van Geleen, waarbij in een huiselijke sfeer passende activiteiten en een dag invulling geboden wordt. Elke dag zijn er gekwalificeerde medewerkers aanwezig die zowel verzorgende taken verrichten, als activiteiten aanbieden.
Bij Elis Dagbesteding wordt een gevarieerd dagprogramma geboden met vele diverse activiteiten, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan geheugentraining, creatieve activiteiten, bewegingsactiviteiten en andere (bak)activiteiten.
Elis Dagbesteding biedt plaats aan mensen met een somatische beperking, chronisch zieken en/ of psychogeriatrische problematiek. Door doelgroepen met elkaar te combineren kan men elkaar stimuleren en van elkaar leren en zelfs een helpende hand bieden. 
Contact