Geleen Annastraat | 046 888 66 35
CONTACT

Elis Dagbesteding algemeen

Activiteiten

Bij Elis Dagbesteding wordt een gevarieerd dagprogramma geboden met vele diverse activiteiten, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan geheugentraining, creatieve activiteiten, bewegingsactiviteiten en andere activiteiten. Tevens proberen wij ook, als de weersomstandigheden dit toelaten, lekker het centrum van Geleen in te gaan. 

Maaltijden

Elis Dagbesteding heeft een eigen keuken en er wordt dagelijks een verse, gevarieerde en gezonde lunch bereid. Een van onze doelen is om onze gasten te betrekken in het voorbereiden van de maaltijd, samen boodschappen doen, het koken van de maaltijd of het dekken van de tafel.

Bewegen

Bewegen en blijven bewegen is een duidelijk uitgangspunt bij Elis Dagbesteding. Dagelijks is er veel aandacht voor het bewegen algemeen maar ook specifiek vanuit een uurtje “sporten” per dag. Gezien Elis Dagbesteding midden in het centrum van Geleen ligt, zal er ook gekeken worden naar activiteiten buitenshuis om zo de beweging te bevorderen. Dit door een heerlijke wandeling of bijvoorbeeld de Markt bezoeken.

Vervoer

Elis Dagbesteding streeft ernaar om haar gasten te betrekken uit het “Centrum” van Geleen. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u niet in het centrum woont, mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelfstandig naar ons te komen zorgen wij voor uw vervoer.

Contact